jueves, 10 de febrero de 2011

US JURO QUE US DIC UNA MICA LA MEVA VIDA PASSAT......

Jo era molt petita que moltes energies, molt vital.... perquè jo podia anar al col·legi, tenia 7 anys anava al muntanya "La Vileta" costat a Sant Hilari de Sacalm durant una setmana fins 15 dies estius, el meu primer era "amor" després ell és moria perquè a casa seva la porta vidre i trencava amb ell és moria. El seu germà no veuria ull per jugava la sorra al Chanel col·legí, més o menys quedava cegar. Jo podia anar de correr.... tots els Crosses (espai lliure de correr), també podia de futbol-sala, el bàsquet, el ping-pong.... i varios "amants" (em feien petons les meves galtes), altre l'Albert em donava la seva llengua morreo per jo havia rebut moltíssim fàstic fins estable era el meu novio en Narcis, jo coneixia d'ell al discoteca a Blanes casualment la Festa Major, a mi m'agradava els morreos d'ell. Fatal tenia 16 anys era el meu d'accident, acabava estudia 2º B.U.P i tallavem en Narcís, si em pensava d'acceptar ell és feia lliure... amb altra la noia i els fills!!!!.

11 comentarios:

  1. Hola Martona, eras un poco diavolo por lo que cuentas, pero que te quiten lo bailado.

    ResponderEliminar
  2. HOLA, L'ALBERT, NO CREC UNA MICA DIAVOLO EN VERITAT COM NO TE'N RECORDES ERES PETIT PODIES ANAR AL MUNTANYA..... DIUS LI VERITAT SÓC TREUREN...!!!!. GRÀCIES EL TEU COMENTARI BREU!!!!!.

    ResponderEliminar
  3. Hola!! son bons records eh?? jajajaj tots hem tingut aventures a la nostra adolescència i es bo poder recordar la nostra infància, un peto!!! cuidat

    ResponderEliminar
  4. Eso de recordar las primeras aventurillas tuyas es fantàstico, y perdona.
    Pero me gustaría que recordaras aventurillas tuyas, porque recordar el accidente no trae nada bueno; creo.
    Hazme un favor no lo recuerdes mas, por que no se adelanta nada esto es mi opinion Marta.

    ResponderEliminar
  5. HOLA, CRIS!!!!: NO ME'N RECORDO BONS MOMENTS BONICS D'ADOLESCENT CAP PERÒ TRENCAVA ERA EL MEU D'ACCIDENT. ARA, PENSO POSITIVA QUE TIRO D'ENDAVANT, EM PENSAVA COM JO LA PRIMERA LA MEVA FAMÍLIA M'HAVIA MORT.
    HOLA, ANTONIO!!!!: COM TE'N RECORDES QUE T'HE RECONEGUT L'ÚNICA UNA AVENTURA TEVA, ERES MOLT JOVENET JA CASAT I TENS 3 FILLS. ARA, DIVORCIAT DESPRÉS TENIES LA NOVA NOVIA ANIRÀ EL SEU PAÍS MOLTÍSSIM LLUNY A CATALUNYA.... TALLAVEU.... EM TINDRÀS D'AMIGA SEMPRE I LA CRIS TAMBÉ!!!!!!. MOLTS PETONS CADASCÚ.

    ResponderEliminar
  6. Hola Martona!!! M'ha agradat molt el teu escrit, explica'ns més anècdotes que jo ja sóc fan de la Salsa Rosa!!!!!

    ResponderEliminar
  7. HOLA MARTA.- EN PRIMER LUGAR TE DIRE QUE ME HA GUSTADO MUCHO TU ESCRITO, CON TUS RECUERDOS INCLUIDOS.
    DESDE LUEGO EMPEZASTE A TEMPRANA EDAD A TENER TUS INOCENTES AMORIOS. YO LOS TUVE ALGO MAS TARDE PERO ME DIO TIEMPO A ESTAR 40 AÑOS CASADO Y CON DOS HIJOS.
    ¿EL ALBERT QUE NOMBRAS ES NUESTRO COMPAÑERO DE TRACE?
    UN FUERTE ABRAZO.

    ResponderEliminar
  8. HOLA, SARA!!!!: DE RES, EM PENSAVA EL MEU ESCRIT EN VERITAT I MOLTS BONICS MEUS RECORDS. TU INTACTE LA TEVA VIDA I LES TEVES ACNÉDOTES RES DE RES. ET DIC: MOLTES GRÀCIES PER T'AGRADA MOLT EL MEU ESCRIT ÚLTIM UNA MICA TRIST!!!.
    HOLA, MANEL!!!!!: TAMBÉ ET DIC: MOLTES GRÀCIES PER IGUAL T'AGRADA MOLT EL MEU ESCRIT. NO L'ALBERT VOSTRE COMPANY DE TRACE SINÓ L'ALBERT LA MEVA GENERACIÓ D'EDAT, JO JA ÉS CONEXIA QUAN ANAVEM AL MUNTANYA "LA VILETA" DESPRÉS ESTUDIAVEM EL 1ºBUP, PER CERT ELL VA REPETIR EL 1º BUP.

    ResponderEliminar
  9. Hola Martona. No nos conocemos. Hasta ahora no te había comentado nunca porque el título de La Salsa Rosa no me resultaba atractivo. No digo que el mío sea muy sugerente pero el chafardeo, definitivamente, nunca ha sido lo mío. Además me cuesta mucho entender lo que escribes. Bien tengo que reconocer que mi nivel de Catalán está muy lejos del C pero no son las palabras lo que me cuesta de entender sino las construcciones gramaticales. A ver cuándo nos conocemos personalmente. Yo voy por T.R.A.C.E. los viernes por la mañana.
    Un beso.
    Santi

    ResponderEliminar
  10. HOLA, SANTI!!!: ETS DE VIUS... MOLTS ANYS A CATALUNYA QUÈ VALOR DE CATALÀ ÚNIC "PRESIDENT". LA SARA, EN MANEL, L'ANTONIO, L'ALBERT I LA CRISTINA ENTENEN CAP ERRADES CONSTRUCCIÓ GRAMATICALS MAI QUE VAIG ESCRIURE DE CATALÀ I NO ETS MESTRE DE CATALÀ I JO TAMPOC. TU LÍMIT LLENGUA CASTELLÀ, NI TENS D'ESFORÇES CAP D'APENDRES RES DE CATALÀ QUE CREC LA PRIMERA LLENGUA DE CATALÀ. JO ET RESPONC I NI ENTENS MAI!!!!!.

    ResponderEliminar
  11. Benvolguda Martona, Això que dius de mi es podria dir també de tu canviant la paraula Castellà per Català i visaves. Per tal d’evitar malentesos com els anteriors , fora bo que al teu blog posessis un warning que digués algo així com:”comments in Spanish are not welcomed”
    Un petó

    ResponderEliminar